Sentit Comú vol ampliar el cementeri de Santa Coloma

Autor: REDACCIÓ
Font: BONDIA
Publicat el: 9 de Desembre de 2015

Els membres de la candidatura de Sentit Comú (SDP+I) a Andorra la Vella, encapçalats pel candidat a cònsol major, es van desplaçar ahir al matí fins al cementiri de Santa Coloma per presentar la proposta de construcció d’una ampliació del cementiri, als terrenys de la Borda de Sales, propietat del Govern.

Aquest equipament permetria, segons aquesta formació, donar resposta a les moltes famílies d’Andorra que es troben actualment discriminades perquè no poden donar sepultura als seus difunts al país segons les seves tradicions, costums i creences. Aquesta proposta s’emmarca en la voluntat de Sentit Comú de defensar la igualtat, la solidaritat i la fraternitat entre tots els ciutadans.

Els candidats d’aquesta llista van manifestar que la construcció d’aquesta ampliació fa anys que està pendent de resoldre’s, és necessària per a l’Andorra moderna, multicultural i plural i no ha de representar, a més a més, cap despesa important. Entre els membres de la llista que es van desplaçar al cementiri hi havia Carles Perea, Maria Àngels Morillas, Josep Doval i Jordi Pujol, segons un comunicat de Sentit Comú.